Je loopt tegen jezelf aan. Eigenlijk heb je al veel ondernomen op het gebied persoonlijke ontwikkeling, maar ergens zit er nog wat. Zorgen, een angst, stress, gebrek aan structuur of niet aan jezelf toekomen..

Gelukkig weet je goed wat je wilt:

  • Innerlijke rust
  • Authentiek leven
  • Je binnen- en buitenkant die op elkaar aansluiten
  • Emotionele balans
  • Ontspanning
  • Verbinding
  • Een scherpe intuïtie
Mentorschap traject

Als je 3 maanden aan jezelf wilt werken, compleet met huiswerk, als je zichtbaar en open durft te zijn, dan krijg je bovenstaande punten. In deze tijd geef ik mijn mentorschap Reis naar je innerlijke leiderschap. Het is een traject naar jouw persoonlijke leiderschap. Hierna heb je de tools om jezelf steeds in balans te brengen, heb je een rustiger hoofd en ben je een inspirator voor anderen. Dit mentorschap geef ik in mijn praktijk in Nuland (Noord-Brabant) wat tussen Den Bosch en Oss ligt.

Voor wie

Ik werk met ondernemende vrouwen, dit zijn vrouwen die volop in het leven staan, in loondienst of als eigen baas. Mijn cliënten zijn slimme, bewuste en gevoelige vrouwen die al veel aan hun persoonlijke ontwikkeling hebben gedaan. Ze zijn kritisch en nemen niet zomaar alles aan. Ook willen ze verder komen dan ze tot nu toe zijn gekomen met de begeleiding en trainingen die ze al gevolgd hebben. Logischerwijs verwachten ze kwaliteit. En een persoonlijke benadering. Dat is ook precies wat ze krijgen.

Meetbare resultaten

Een mentorschap traject klinkt misschien vaag, maar de resultaten zijn concreet en worden gemeten. Je start namelijk met een nulmeting, dat is een vragenlijst met aandachtspunten en vragen over leefstijl. Aan het einde van het traject vul je lijst met punten weer in en zo zie je je eigen transformatie. Er is ook een terugkom sessie na 3 maanden na afloop van het traject, waarbij we kijken of de resultaten duurzaam zijn. Tot nu toe is dat grotendeels het geval bij cliënten, het is natuurlijk ook afhankelijk van je eigen inzet.

Unieke combinatie

Ik zet mijn 22 jaar ervaring van mensen begeleiden in voor jouw persoonlijke leiderschap. Naast spirituele ervaring sinds 2002, heb ik 10 jaar gewerkt in internationale commerciële bedrijven zoals General Electric en heb ik een aantal jaren welzijnswerk gedaan. Ik ben ook gediplomeerd medium en healer, wat ervoor zorgt dat ik snel tot de kern kom. Hier moet je wel tegen kunnen, zo zichtbaar zijn. Natuurlijk zet ik het in voor jouw groei en altijd vanuit liefde.

Bestwerkende ingrediënt

Healing is eigenlijk het bestwerkende ingrediënt in de mentorschap, dit zorgt er namelijk voor dat je stappen zet zonder dat je hoofd erg mee hoeft te doen. Er worden veranderingen in gang gezet in een tempo en intensiteit die precies goed voor jou is. Je gaat er beter van slapen, zoals tot nu toe bij 100% van de cliënten. Loslaten gaat bijvoorbeeld als vanzelf. Dat moeilijke gesprek aangaan, wat je eerst niet durfde, dat doe je gewoon. Grenzen aangeven lukt nu wel. Wat hiervoor nodig is? Openstaan. Dit moet je wel durven natuurlijk.

Betere wereld

Kortom: dit traject is niet voor iedereen. Maar misschien precies goed voor jou. Want je voelt dat het nu jouw tijd is. Je bent toe aan meer diepgang, ook in jezelf. Meer authenticiteit. Verbinding. Ik geloof dat vrouwen die verbonden zijn met zichzelf en daardoor ook met anderen en met de aarde, onmisbaar zijn voor een betere wereld. Jij ook? Stuur me een berichtje om een vrijblijvend verkenningsgesprek af te spreken. Hier lees je meer over het mentorschap traject.