Huiskamer sessie

Mediumschap bij jou thuis

Wens

Liefdevol contact met overleden dierbaren

  • Ben je benieuwd naar mediumschap?
  • Wil je graag contact van overleden dierbaren?
  • En dit ook nog bij jou thuis, in een groepje met jouw vrienden of familie?

Dat kan. Dit noem je een huiskamer sessie, waarbij ik bij jou thuis contacten maak met overleden dierbaren van jou of van de mensen in de groep. Ook kan ik mini consulten geven, dan noem ik per aanwezige wat er nu speelt in zijn of haar eigen leven en krijgt ieder een mooi inzicht.

Hoe een huiskamer sessie werkt

Het doel van deze sessie is kennismaking met mediumschap, troost voor degenen die iemand verloren hebben en inzicht in hoe mediumschap werkt. Aan het einde van de bijeenkomst is er naar wens ruimte voor vragen over mediumschap. Ook kan er geïnspireerd gesproken worden, dit zijn woorden die doorgegeven worden door de spirituele wereld. Dit is de liefdevolle wereld waar overleden dierbaren zich bevinden. Gelukkig is het heel dicht bij ons, zodat contact mogelijk is.

Spannend

Sommige mensen vinden het een beetje spannend en zijn benieuwd naar wat een medium allemaal ziet. Wees gerust, wat je (onbewust) niet wil laten zien, is ook niet zichtbaar of voelbaar voor een medium.

Herkenning

Ik ben geschoold in Engels mediumschap, dat heet zo omdat er een internationale school is in Engeland waar op hoog niveau mediumschap wordt lesgegeven. Hier leert men om bewijzen te geven om zo specifiek mogelijk te zijn. Dit betekent dat als ik contact heb met een overleden dierbare van jou, dat ik specifieke dingen moet zeggen die jij herkent als bewijs dat het om juist die ene overledene gaat die je hebt gekend.

Vaak is dat trouwens net niet dat éne ding waar jij aan denkt. Een overledene heeft (hopelijk) een vol leven gehad met veel ervaringen en kan dus over verschillende zaken spreken. 

‘Ik hoop zo op mijn moeder, kan zij ook doorkomen?’

Dit is een vraag die ik geregeld hoor. Ik hoop voor je dat je contact krijgt met iemand die belangrijk voor je is. En ik ben ervan overtuigd dat de overleden dierbaren weten dat er een medium komt werken. Maar zelf bepalen we niet wie er doorkomen, het medium niet en de ontvangers niet. Dat laten we over aan de intelligentie van de spirituele wereld. Want soms krijg je een contact waar je eerder niet aan dacht, maar die toch belangrijk voor je is. En ook overledenen kunnen een bepaalde behoefte hebben om iets te zeggen.

Reviews

Wat anderen zeggen

‘Saskia is voor mij een collega die vanuit haar bevlogenheid, enthousiasme en zorg voor haar cliënten in staat is om je te laten ZIJN, precies die wie je echt bent.

Vanuit haar contact met de ongeziene wereld laat ze je niet alleen weten dat deze wereld bestaat maar ook voelen opdat je het zelf kunt beleven en ervaren.

De heling en wijsheid die hier van uitgaat is wonderschoon. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen, wanneer je er aan toe bent je wereld te openen voor dat wat je nog niet kende en wist.’
Hester van der Zee – Praktijk De Zee

‘Voor het consult had ik last van veel onbegrepen verdriet en en ik had veel vraagtekens.

Voor mij is duidelijk bewezen dat de spirituele wereld er was. Zoveel vragen en onzekerheid zijn beantwoord. Ik hoorde dingen over familie die ik alleen wist en nooit over gesproken had.

Het belangrijkste resultaat was iets te horen van mijn zusje, dat gaf mij zoveel steun en ook fijn te weten dat ze er altijd is.

Er gaat zo’n rust van jou uit en goede uitleg ook bij het kijken in mijn ziel. Ook zo fijn dat je bij thuiskomst, als de emoties wat ingedaald zijn, nog eens in alle rust het consult terug kunt beluisteren. Dank je wel.’
Ineke

Ik heb mijn afspraak met jou zo fijn en prettig gevonden. Dankjewel. Mijn zus heeft het gistermiddag terug beluisterd en herkende m’n moeder ook direct. Vooral ook de specifieke woordkeuze die je gebruikte. Dit gaf ons echt heel veel steun en vertrouwen dat ze bij ons is.

In het probleem waar ik tegenaan loop, voel ik dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel. Dat is na de afspraak met jou ook sterker geworden.’
Patricia

Praktische informatie

  • Tijdstip Van oudsher heet het een huiskamer avond, maar deze kan ook plaatsvinden op een ochtend of een middag. Het is altijd in overleg.
  • Locatie In verband met reistijd werk ik rond Den Bosch en 30 km buiten Den Bosch. De reiskosten neem ik voor mijn rekening.
  • Groep De gastvrouw of -heer spreekt met mij af en verzamelt 5 tot 9 gasten. Het totale aantal mensen is dan dus 6 tot 10.
  • Kosten De gasten betalen per persoon 5 €, de gastvrouw of -heer hoeft niet te betalen. Gastvrijheid is natuurlijk al prachtig.
  • Tijd De duur van een huiskamer sessie is 1,5 tot 2 uur.
  • Omgeving Bedenk vooraf of een rustige setting ook lukt; mensen die in- en uitlopen, een onrustige hond of een lief kindje dat moeilijk slaapt zijn soms logisch maar niet heel handig voor een huiskamer sessie.

Hoe een sessie gaat

  1. De groep is al aanwezig en dan arriveer ik en vertel ik wat ik ga doen.
  2. Het is fijn als er vooraf geen informatie wordt gegeven. Niet over deelnemers en niet over overleden dierbaren.
  3. Tijdens het maken van contacten met overleden dierbaren is het fijn als de groep stil is en degene voor wie het contact is, antwoordt alleen met ‘ja’, ‘nee’ of ‘ik weet het niet’. Dit is voor de zuiverheid van het contact, zo wordt er geen informatie gegeven.
  4. Zo’n contact duurt zo’n 7 tot 8 minuten en er wordt een boodschap gegeven voor de ontvanger (degene voor wie het contact is).
  5. Er worden dan diverse contacten gemaakt.
  6. Daarna hebben we een korte pauze.
  7. De sessie gaat verder met mini consulten over de personen zelf, of met geïnspireerd spreken voor de hele groep, of met vragen over mediumschap. Een combinatie kan natuurlijk ook.
  8. Ik sluit af, bedank de groep en geef mijn kaartje. Soms willen mensen me namelijk nog iets persoonlijks vertellen of vragen, wat ze lastig in een groep vinden. 
  9. Heb je nog een vraag voor nu over mediumschap? Kijk even hier bij mijn veelgestelde vragen en antwoorden, onderaan de pagina.
Ik geloof dat elk mens in dit leven komt met een ziel en dat het lichaam is als een jasje dat je aantrekt

Saskia is voor mij een collega die vanuit haar bevlogenheid, enthousiasme en zorg voor haar cliënten in staat is om je te laten ZIJN, precies die wie je echt bent. Vanuit haar contact met de ongeziene wereld laat ze je niet alleen weten dat deze wereld bestaat maar ook voelen opdat je het zelf kunt beleven en ervaren. De heling en wijsheid die hier van uitgaat is wonderschoon. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen, wanneer je er aan toe bent je wereld te openen voor dat wat je nog niet kende en wist.

Hester van der Zee, Praktijk De Zee

Mama was / is helemaal onder de indruk van haar dierbaren die doorkwamen, de boodschappen die ze van hen kreeg en van jou.

Fijn dat jullie samen een bijzondere sessie hadden! Ik vond het mooi om haar een consult bij jou cadeau te geven.

Fleur

Het consult heeft me diep geraakt. Ik werd bevestigd in bepaalde dingen, die ik wel wist maar gevoelsmatig moeilijk kon toegeven en toelaten. Saskia heeft deze dingen respectvol overgebracht en voor mij behapbaar benoemd. Daarmee zijn veel vastzittende emoties vrij gekomen. De zorgvuldigheid waarmee zij de boodschappen en adviezen aan mij heeft doorgegeven, maken voor mij dat ik met plezier en in positieve zin verder kan in en met mijn leven.

M.L.

Ik heb het consult als heel prettig ervaren. Ik vond het spannend, omdat ik zoiets nog nooit eerder had gedaan. Maar ik had er alle vertrouwen in dat ik bij jou op de goede  plaats was. Het heeft me rust gegeven.

 G.vd H.

Ik kon moeilijk rust vinden in mijn hoofd ten aanzien van de situatie in mijn gezin. Het voornaamste resultaat was dat ik hele goede adviezen heb gekregen, inzichten in mezelf.

Saskia kwam direct bij de kern van mijn situatie wat je nodig hebt om verder te kunnen. Ze heeft een hele prettige persoonlijk benadering. 

Nogmaals hartelijk dank voor alles.

M.J.

Voordat ik bij Saskia kwam wist ik niet welke richting ik zou kunnen gaan. Het consult zorgde ervoor dat ik antwoord heb gekregen van personen uit mijn leven vroeger. Ik raad Saskia aan omdat het een rustig en goed gevoel geeft een consult bij haar te krijgen.

Cornelia

Ik liep tegen mezelf aan en de moeilijke situatie waar ik me in bevind. Het belangrijkste resultaat van het consult is dat ik nu vertrouw op mezelf en dat ik meer ruimte ervaar. Saskia is een aanrader omdat ik een heel prettig gevoel bij het consult heb gekregen. Ze is respectvol en geeft rust.

Sandra

Ik heb mijn afspraak met jou zo fijn en prettig gevonden. Dankjewel.

Mijn zus heeft het gistermiddag terug beluisterd en herkende m’n moeder ook direct. Vooral ook de specifieke woordkeuze die je gebruikte. Dit gaf ons echt heel veel steun en vertrouwen dat ze bij ons is.

In het probleem waar ik tegenaan loop, voel ik dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel. Dat is na de afspraak met jou ook sterker geworden.

Patricia

Ontzettend bedankt voor dit fijne consult. 

Wat prachtig om zo via jou over mijn moeder te horen. Dit geeft mij zo’n fijn en gerust gevoel.

Nogmaals bedankt, het betekent zo ontzettend veel voor mij!

Quinta

De boodschap die ik mocht ontvangen tijdens het consult is blijven nazinderen. Je gaf me het beeld van een draaiknop, waarmee ik mijn licht weer kan aanzetten (dat mijn moeder had gedimd). 

Afgelopen donderdag had ik een ademsessie, waarbij ik een heel diepe heling heb ontvangen. Ik werd eerst wat boos op mijn moeder, en zei dan: “Weet je wat? Ik zet mijn licht opnieuw aan!” En mijn hand reek naar de knop, en toen kwam de hand van mijn moeder erbij, om te helpen draaien… wat mooi… Dan volgde er nog een hereniging van mijn kleine ik met mijn moeder, en veel emoties, vergeving, verdriet, maar vooral veel liefde. En nu voel ik me zo krachtig… ik zoek geen bevestiging meer van anderen, ik zie mijn eigen waarde nu heel duidelijk. Natuurlijk zal ik af en toe nog eens terugvallen, maar in de kern zit het goed. Er is heling gekomen van mijn kindpijn. 

Ik kan nu echte connectie voelen, voorlopig af en toe maar ik weet zeker dat het binnenkort gewoon standaard gaat zijn. 

Bedankt voor het beeld van de lichtknop, het heeft me bevrijd.

Petra

Het was zo’n prachtig en bijzonder consult. Het was zo fijn om via jou mijn ouders te mogen horen. Daar hoopte ik ook op.

Wat je allemaal vertelde over hoe ze naar mij kijken en de adviezen die ze gaven. Zo lukt het mij ook beter om zonder schuldgevoel dingen te laten die mij veel energie kosten. Alleen al weten dat ze achter mij staan, doet mij goed.

Ik hoop ook zo met wat meer rust naar de toekomst te kunnen kijken. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Het heeft mij echt goed gedaan en meer rust gegeven.

Julia